Rreth Nesh

Receta e suksesit tek Think Albanian është fokusi ynë në njerëz – klientët, konsulentët, brokerat/pronarët. Sigurimi i konsulentëve dhe brokerave/pronarëve me mjetet më të mira, suport të vlefshëm dhe mundësi edukimi, Think Albanian siguron një standard të vazhdueshëm dhe cilësor të shërbimeve të pasurive të paluajtshme për të gjithë klientët tanë . Për më tepër, klientët dhe konsulentët përfitojnë të dy nga rrjeti i shkëlqyer internacional dhe bashkëpunimi midis zyrave që thjeshtëson blerjen dhe shitjen e shtëpive ndërkombëtarisht.

Think Albanian e filloi aktivitetin e saj më 2016 me synimin për të ndërtuar një rrjet të një cilësie më të mirë të zyrave të pasurive të paluajtshme në Shqipëri, përmes së cilës njerëzit mund të blejnë, të shesin apo të marrin me qira pronën e tyre ideale.

Bashkëpunëtorët e shitjeve të Think Albanian do të jenë në gjendje t’ju garantojnë një shërbim cilësor, të saktë dhe korrekt. Zyrat tona janë të lokalizuara aktualisht në Tiranë dhe Durrës.

Skuadra Jone

Founder & Agent
Founder & Agent

Me të fundit nga Blogu

Compare listings

Compare